Het Keymark kwaliteitslabel

Recticel Insulation biedt enkel isolatieproducten aan van hoge kwaliteit.

All Recticel insulations are 100% Keymark certified.  

Maar da’s natuurlijk makkelijk gezegd. Daarom stellen we ons niet tevreden met alleen het Europese CE- conformiteitslabel. We laten ons hele gamma jaarlijks – en geheel vrijwillig – door de uiterst strenge en onafhankelijke experts screenen. Zo worden we continu doorgelicht en moeten we aantonen dat we steeds kwaliteit afleveren. Dat doen we maar al te graag. En met succes, want we dragen al sinds 2003 het door CEN erkende Europese kwaliteitslabel Keymark.

 

Geen kwaliteit, geen keymark

 

Het keymark is een Europees kwaliteitslabel dat aan producenten, wordt toegekend door erkende, onafhankelijke experts. Wat is ihet verschil met het CE-merkteken? Wie een product op de Europese markt wil lanceren, moet minimaal aan de CE-normen voldoen. Alle producten dragen dus in principe dit verplichte conformiteitslabel. Zowel de goede als de minder goede. Maar hoe onderscheidt u dan de hoogkwalitatieve producten? Vertrouw op een strenger kwaliteitskeurmerk... zoals Keymark.

 

Meer nog: in België hebben wij dit ook gekoppeld aan de strikte ATG/H productgoedkeuring en de ATG systeemgoedkeuring. Kortom: of u nu dak- muur of vloerisolatie nodig hebt, met Recticel Insulation kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat garandeert u de combinatie van deze vier officiële,(inter)nationale keurmerken.

 

Print Send to friend