Industriële hellende dakisolatie boven draagstructuur met Dupanel

Terug naar overzicht
Download hier de bestektekst
DOC (24,0 kb)

 

 

 

De thermische isolatie zal uitgevoerd worden met platen in hard polyurethaanschuim (Dupanel), met een volumegewicht in de kern van ± 30 kg/m3.
ofwel: A. bij isolatiedikte < 60 mm
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een goudkleurig kraft-aluminiumlaminaat met PE-folie en een alu-inlage met een dikte van 9 micron. De niet-zichtzijde zal aangeduid zijn door een bedrukking.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt λD = 0,028 W/mK.
ofwel: B. bij isolatiedikte > 60 mm
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een goudkleurig kraft-aluminiumlaminaat met PE-folie en een dubbele alu-inlage met een totale dikte van 14 micron.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt λD = 0,025 W/mK.
De platen hebben een technische goedkeuring en een CEN Keymark, hierdoor zijn ze onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole, uitgevoerd door een erkend organisme.
De productie van deze isolatiepanelen is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000.
De breedte van de platen zal 1200 mm bedragen. De lengte zal bepaald worden in functie van de afmetingen van het gebouw (maximum 12 m). De platen zullen in de langsrichting voorzien zijn van een sponning.
De maximale afstand tussen de gordingen zal 1350 mm bedragen.
De plaatnaden dienen langs de bovenzijde d.m.v. aluminiumtape waterdicht afgewerkt te worden. Aan de onderzijde (zichtzijde) wordt de naadafwerking gerealiseerd d.m.v. een bijhorend stoeltjesprofiel.
De plaatsing zal gebeuren volgens de voorschriften van de fabrikant.
Volgende oppervlakten en diktes zullen gebruikt moeten worden:

Omschrijving

Dikte

Oppervlakte

RD-waarde

 

(in mm)

(in m2)

(m2K/W)

Print Send to friend