Hellende dakisolatie onder draagstructuur met Dupanel - genageld

Terug naar overzicht
Download hier de bestektekst
Doc (24,5kb)

 

 

 

De thermische isolatie zal uitgevoerd worden met platen in hard polyurethaanschuim (Dupanel), met een volumegewicht in de kern van ± 30 kg/m3.
A\ dikte Dupanel <  60 mm
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een goudkleurig kraft- aluminiumlaminaat met PE-folie en een alu-inlage met een dikte van 9 micron. De niet-zichtzijde zal aangeduid zijn door een bedrukking.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt D = 0,028 W/mK.
OF
B\ dikte Dupanel > 60 mm
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een goudkleurig kraft-aluminiumlaminaat met PE-folie en een dubbele alu-inlage met een dikte van 14 micron. De niet-zichtzijde zal aangeduid zijn door een bedrukking.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt D = 0,025 W/mK.
De platen hebben een technische goedkeuring en een CEN Keymark, hierdoor zijn ze onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole, uitgevoerd door een erkend organisme.
De productie van deze isolatiepanelen is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000.
De breedte van de platen zal 1200 mm bedragen. De lengte zal bepaald worden in functie van de afmetingen van het gebouw (maximum 12m).
De maximale afstand tussen de gordingen zal 1350 mm bedragen.
De bevestiging van de platen zal gebeuren volgens de voorschriften van de fabrikant. De nagels of schroeven, voorzien van een verdeelplaatje, moeten minimaal 30 mm in de gordingen dringen.
Volgende oppervlakten en diktes zullen gebruikt moeten worden:

Omschrijving

Dikte

Oppervlakte

RD-waarde

 

(in mm)

(in m2)

(m2K/W)

Print Send to friend