Hellende dakisolatie bevestigd onder draagstructuur door middel van profielen met POWERLINE dikte 30 - 40 - 50 - 60 mm

Terug naar overzicht
Download hier de bestektekst
DOC (24,5 kb)

 

 

 

De thermische isolatie zal uitgevoerd worden met een CFK-vrije plaat in hard polyisocyanuraatschuim (TAUFOAM by Recticel / POWERLINE) met een verbeterd brandgedrag met een volumegewicht in de kern van ± 30 kg/m3 en een brandreactie A1 volgens KB 19/12/1997.
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een licht gewafelde aluminiumfolie, dikte 50 micron;de zichtzijde is witgelakt en de achterzijde aluminiumkleurig.
De platen hebben een technische goedkeuring en een CEN Keymark, hierdoor zijn ze onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole, uitgevoerd door een erkend organisme.
De productie van deze isolatiepanelen is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt λD = 0,024 W/mK.
De breedte van de platen zal 1225 mm bedragen. De lengte zal bepaald worden in functie van de afmetingen van het gebouw (maximum 5 m).
De maximale afstand tussen de gordingen zal 1350 mm bedragen.
De bevestiging en de winddichte afsluiting van de isolatieplaten zal gebeuren door middel van PVC profielen met 2 verende lipjes (EUROTHANE PROFISOL). De kleur van de profielen benadert die van de isolatie.
De bevestiging van de PVC profielen aan de draagstructuur dient te gebeuren met behulp van metalen ophangbeugels in Aluzinc welke over de profielen grijpen.
De bevestiging zal gebeuren volgens voorschriften van de fabrikant.
Volgende oppervlakten en diktes zullen gebruikt moeten worden:

Omschrijving

Dikte

Oppervlakte

RD-waarde

 

(in mm)

(in m2)

(m2K/W)

Print Send to friend