Hellende dakisolatie bevestigd onder draagstructuur door middel van profielen met Dupanel dikte 30 - 40 - 50 - 60 mm

Terug naar overzicht
Download hier de bestektekst
DOC (24,5 kb)

 

 

 

De thermische isolatie zal uitgevoerd worden met platen in hard polyurethaanschuim (Dupanel), met een volumegewicht in de kern van ± 30 kg/m3.
De platen zullen aan beide zijden voorzien zijn van een goudkleurig kraft-aluminiumlaminaat met PE-folie en een alu-inlage met een dikte van 9 micron. De niet-zichtzijde zal aangeduid zijn door een bedrukking.
De platen hebben een technische goedkeuring en een CEN Keymark, hierdoor zijn ze onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole, uitgevoerd door een erkend organisme.
De productie van deze isolatiepanelen is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000.
De gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt λD = 0,028 W/mK.
De breedte van de platen zal 1200 mm bedragen. De lengte zal bepaald worden in functie van de afmetingen van het gebouw (maximum 12 m).
De maximale afstand tussen de gordingen zal 1350 mm bedragen.
De bevestiging en de winddichte afsluiting van de isolatieplaten zal gebeuren door middel van PVC profielen met 2 verende lipjes EUROTHANE PROFISOL). De kleur van de profielen benadert die van de isolatie.
De bevestiging van de PVC profielen aan de draagstructuur dient te gebeuren met behulp van metalen ophangbeugels in Aluzinc welke over de profielen grijpen.
De bevestiging zal gebeuren volgens voorschriften van de fabrikant.
Volgende oppervlakten en diktes zullen gebruikt moeten worden:

Omschrijving

Dikte

Oppervlakte

RD-waarde

 

(in mm)

(in m2)

(m2K/W)

Print Send to friend