Vraag hier het passiefhuisboek van Recticel Insulation

Ontdek nu de revolutionaire bouwvisie Massief Passief

Netto maandlasten voor bewoners blijvend lager!

 

Huurders en kopers van het passief project Nimmerdor in het Zeeuwse Grijpskerke profiteren van een enorme besparing in hun maandlasten: zij betalen voor hun energienota nog maar een paar tientjes per maand. Dat is te danken aan de bouwvisie massief passief van Recticel Insulation, die in Nederland voor het eerst werd toegepast in het multifunctionele complex Nimmerdor en de CO2 neutrale straat in Grijpskerke te Zeeland.

Recticel Insulation maakt dan ook de beste polyurethaan isolatieproducten  voor  passiefhuis toepassingen.
Heeft u plannen voor een economisch en ecologisch voordelig passief project?
Maak dan kennis met de mogelijkheden van Recticel Insulation.
Mail voor een afspraak met een van onze adviseurs naar: insulation_info@recticel.com.
Of kijk voor meer informatie op de site: www.massiefpassief.nl

Massief Passief project Nimmerdor te Grijpskerke

Massief passiefbouwen: passief bouwen kan nu ook met vertrouwde bouwmethoden

Onder druk van de stijgende energieprijzen en de opwarming van de aarde verschuift men meer en meer naar energiezuinig bouwen. Dé laatste ontwikkeling op dit gebied: een huis dat nagenoeg geen energie meer nodig heeft voor ruimteverwarming. Toekomstmuziek? Helemaal niet! Recticel Insulation leidt u naar het passiefbouwentijdperk.

Een passiefhuis of -gebouw is in de eerste plaats uitermate goed geïsoleerd en luchtdicht uitgevoerd. Zo goed, dat het niet meer dan 15 kWh/m2 nodig heeft om de mensen die er verblijven een jaar warm te houden. Vroeger werd passiefbouwen meestal geassocieerd met een houtskeletbouw. Recticel Insulation biedt nu echter ook een revolutionaire oplossing die passiefbouwen mogelijk maakt met vertrouwde bouwmethoden, namelijk met een traditionele spouwconstructie met harde polyurethaan isolatieplaten. Deze bouwvisie Massief Passief combineert de zeer goede energieprestaties met een totale vrijheid in materiaalkeuze en ontwerpvrijheid.

Raadpleeg hier de Massief Passief bouwdetails.

Surf snel naar deze pagina en bekijk het uitgebreid filmdocument over het eerste massief passief woonzorgcomplex 'Nimmerdor' in Zeeland.

Gratis Passiefhuis boek


Gratis passiefhuis boek Recticel Ontvang nu ook ons gloednieuw boek over passiefhuizen, dé informatiebron voor elke bouwprofessional!
U kunt het boek hier alvast online bekijken. Vraag nu meteen ook uw gratis exemplaar met de post:
Print Send to friend