Recticel Insulation draagt bij aan innovatieve Kalverhouderij Beekzicht

Terug naar overzicht

De proefstal van Kalverhouderij Beekzicht in Barneveld trekt bezoekers van over de hele wereld met een totaalconcept voor de kalverhouderij.
Innovaties in bouw en inrichting maken duurzaam ondernemen mogelijk, met gezonde dieren en een gezonde opbrengst als resultaat. 

Tien jaar geleden nog bestond er nauwelijks serieuze aandacht voor de waarde van goede huisvesting en een ideaal stalklimaat voor vleeskalveren. De tijden veranderen, niet alleen onder druk van consumenten, dierenwelzijnsorganisaties en wetgevers, maar ook door voortschrijdend commercieel inzicht. Want investeren in stallen levert concurrentievoordeel en gezonder vee op.

 

 

Gert van Beek begon in 1977 met zijn vader een onderneming in de bouw van eenlingboxen. Nu bestiert hij met zijn zoons Gerard en Marco een onderneming die de toon aangeeft in kalverstalinrichting. Het familiebedrijf omvat meerdere ondernemingen en kan desgewenst het totale pakket leveren: een uitgekiend stalontwerp, de complete bouw en inrichting, en dan ook nog de kalveren. Het concept biedt een effectief antwoord op de uitdagingen voor de toekomst in de kalverhouderij.

 

 

Het draait allemaal om optimale leef- en groeiomstandigheden. Als dat in orde is, voelen de boer én zijn dieren zich steeds beter. Gezonde dieren dragen bij aan een gezonde winstmarge

 

stallenbouw beekzicht recticel insulation  

 

Ontdek via onderstaande [pdf] link het volledige artikel verschenen in het magazine stallenbouw 
Artikel pdf stallenbouw kalverhouderij Beekzicht

Klik hier om het gratis stallenbouw magazine te bestellen: http://www.ugaatbouwen.com/nl/uitgaves/stallenbouw

Print Send to friend