Peter Vijfhuizen (FidesWonen) ontvangt dankzij Recticel Insulation Apple Watch n.a.v. de Vakbeurs Energie

Terug naar overzicht

Op vrijdag 6 november 2015 was het dan zover. Eindelijk de uitreiking van één van de gewonnen Apple Watches. Op de stand van Recticel Insulation op de Vakbeurs Energie (Den Bosch, oktober 2015), werd er elke dag een Apple Watch verloot. Ook de heer Peter Vijfhuizen (FidesWonen) was op deze beurs en bezocht de stand van Recticel Insulation. Hij is één van de drie gelukkige winnaars. Mark van Vliet, Sales Engineer Zuid-West Nederland, zocht hem op om de Apple Watch uit te reiken.

De heer Vijfhuizen is bouwkundig opzichter bij FidesWonen, hij doet dit met name voor kleinschalige renovaties. Hij was op de beurs samen met enkele collega’s van hem. FidesWonen stimuleert de medewerkers om naar een beurs als de Vakbeurs Energie te gaan. Het is belangrijk om, ook als opzichter, op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Gert-Jan van der Valk, directeur-bestuurder van FidesWonen beaamt dit ten volste.
De indruk die Peter had overgehouden aan de beurs is dat duurzaam bouwen en het bestaande vastgoed verduurzamen steeds belangrijker wordt. De stand van Recticel Insulation paste volgens hem heel goed in dit plaatje. Met de Eurowall 21 spouwplaat kan je door zijn lage lambda-waarde nog dunner isoleren. Ook Eurothane G isolatieplaten zijn een interessant product voor FidesWonen waarmee ze aan de binnenzijde van bestaande woningen kunnen na-isoleren.

Naast de stand van Recticel Insulation werd hij door de presentatie over de nZEB-tool (nearly Zero Energy Building) van Carl-Peter Goossen aangenaam verrast.

Vul hier uw gegevens in en download meteen zelf de presentatie van Carl-peter Goossen (BouwNext):
presentatie 

Peter, namens het team van Recticel Insulation van harte gefeliciteerd en veel plezier met de Apple Watch.

Print Send to friend