Bezoek Recticel Insulation op de beurs Building Holland van 11 t/m 13 april in RAI Amsterdam

Terug naar overzicht

Building Holland is hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector en vindt plaats van 11 t/m 13 april 2017 in RAI Amsterdam. Kom naar de beurs en ontmoet Recticel Insulation: we delen graag onze isolatiekennis met u. Samen doen we goede zaken. U vindt ons in hal 11, stand 001.

Mede dankzij Recticel Insulation kunt u zich hier registreren voor gratis toegang. Als één van onze VIP-bezoekers geniet u van extra privileges. Voor u gaan er deuren open waar andere deuren gesloten blijven! U kunt 3 dagen gratis de beurs bezoeken en hoeft hierbij geen rekening te houden met lange wachtrijen, want u registreert zich gewoon aan de eigen VIP-balie. Een cateringvoucher ligt voor u klaar, zodat u kunt genieten van een gratis hapje of drankje. Met uw VIP-speldje heeft u toegang tot een exclusieve VIP-borrel. Ten slotte ontvangt u de speciale beursuitgave van het Building Holland Magazine.

Bestel uw gratis VIP kaart voor Building Holland 2017

Informeer u over het Isofinish concept voor buitengevelisolatie met Powerwall isolatie

Powerwall zorgt voor een duurzame, doorlopende isolatieschil om het gebouw, en wordt gecombineerd met een brede waaier aan esthetische gevelafwerkingen, zoals hout, sidings, steenstrips, leien en gevelpanelen. Bovendien worden de Powerwall isolatieplaten dankzij het unieke tand en groef kliksysteem in een mum van tijd aangebracht, is het systeem geschikt voor renovatie én nieuwbouw en staat het garant voor uitstekende thermische prestaties.

Isofinish project Wezenhof

Waarom kiest u voor het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall?

Powerwall maakt deel uit van het Isofinish concept voor buitengevelisolatie. Met Powerwall kunt u doorlopend isoleren van kelder tot dak, waardoor onderbrekingen in de isolatie worden vermeden. Isofinish, het concept voor buitengevelisolatie bestaat uit een afgestemde combinatie van Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een gevelafwerking naar keuze. Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall biedt bovendien meer mogelijkheden dan andere systemen. Zo is het stijl- en regelwerk uitstekend uitlijnbaar met de regelschroeven, hetgeen garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking. Condensatie wordt vermeden dankzij de geventileerde spouw.

Isofinish gevelconcept

Robot van de toekomst Pepper en Benedikt van Roosmalen nodigen u graag uit op Building Holland om al onze isolatieconcepten en –oplossingen te ontdekken:

Alle informatie over de beurs is te vinden op de website van Building Holland www.buildingholland.nl

Print Send to friend