GLOW sierpleistersysteem van Willco Products met Recticel isolatie

Terug naar overzicht

Uw gevel vervult een belangrijke isolerende rol. Daarom ontwikkelden Willco Products en Recticel Insulation samen GLOW, een hoogst kwalitatief en vooruitstrevend gevelisolatiesysteem.

GLOW, een nieuw sierpleistersysteem met opmerkelijke isolatiewaarde
GLOW is een gloednieuw sierpleistersysteem van Willco Products en Recticel Insulation dat beantwoordt aan de noden van de hedendaagse bouwheer. Dit hoogst kwalitatief gevelisolatiesysteem koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van een PUR isolatieplaat. Plaat en pleister zijn speciaal op elkaar afgestemd voor een duurzame hechting en lange levensduur.

Het resultaat van GLOW mag gezien worden.
Met sierpleisters geeft u een gevel een stijlvolle uitstraling.
Met GLOW verzekert u uw bouwheer van een zichtbaar mooiere gevel én een voelbaar aangenamer binnenklimaat. De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, goed voor een klassieke of een trendy gevelafwerking.

GLOW biedt extra troeven:
Makkelijk aan te brengen

GLOW is eenvoudig aan te brengen zoals een gewone, traditionele sierpleister. Er zijn helemaal geen speciale technieken of gereedschappen vereist. Op basis van uw ervaring in het vak kunt u meteen met GLOW aan de slag.

Optimaal isolerend

De bepleistering wordt aangebracht op een speciaal ontwikkelde PUR isolatieplaat van Recticel Insulation. Door het matchen van de eigenschappen van zowel plaat als pleister, zijn we erin geslaagd om sterke thermische prestaties neer te zetten. Het systeem beschikt daarmee over een puike isolatiewaarde λD van 0,026 W/mK voor diktes van 50 tot 120 mm. Hierdoor zijn minder dikke muren vereist.

Topkwaliteit

Willco Products en Recticel Insulation staan voor topkwaliteit en maken dit ook hard met GLOW: de bouwheer ontvangt een isolatiecertificaat en geniet van 10 jaar kwaliteitsgarantie op een correcte uitvoering van de werken

    

      

 

GLOW koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van de PUR-isolatieplaat van Recticel Insulation. Plaat en pleister zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

Bijkomende voordelen:
• Uitstekende isolatiewaarde: 0,026 W/mK
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren
• 10 jarige garantieverzekering

 

Formaat: 1200 mm x 600 mm | Dikte isolatie: 50 mm tot en met 120 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Print Send to friend