Recticel Insulation presenteert op Batibouw nieuwe oplossingen voor meer comfort

Terug naar overzicht

Uw comfort vormt voor Recticel Insulation de drijfveer om elke dag te blijven zoeken naar innovatieve toepassingen voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. Onze nieuwigheden? De thermische isolatietechnologie Xentro® en de akoestische isolatie Simfofit®.

Xentro® technology breekt records voor PU-hardschuim

PU met een uitzonderlijke isolatiewaarde: maak kennis met Xentro® technology. Recticel keerde terug naar de oorsprong van PU-hardschuim en optimaliseerde de celstructuur en celgeometrie. De nieuwste Xentro® gebaseerde PU-generatie kwam tot stand dankzij de kennis, ervaring en passie van ons toegewijde team dat jarenlang onderzoek deed met geavanceerde technologieën.

Xentro technologie Recticel Insulation

Met Xentro® technology in PU-hardschuimplaten isoleert u ruim 13% beter dankzij de lambdawaarde van 0,019 W/mK. Deze verbetering van de thermische isolatie met 13% is berekend in vergelijking met de gebruikelijke waarde van 0,022 W/mK voor PU-hardschuimplaten binnen spouw- en vloertoepassingen. Zo isoleert u maximaal met ultradunne isolatieplaten terwijl u weinig ruimte inneemt.

Simfofit® vermindert luchtgeluid met 60%

De Simfofit® panelen vormen een blokkade voor geluid. Met een geluidsreductie van -60% ofwel Δ Rw = - 12 dB bent u verlost van storend buiten- of burenlawaai, én kunt u ongehinderd meezingen met uw lievelingsnummers.

Simfofit Geluidsisolatie van Recticel Insulation

Meer informatie op www.simfofit.be

Bezoek Recticel Insulation tot 26 februari 2017 op Batibouw: u vindt ons in hal 5, stand 311.


Print Send to friend