Bezoek Recticel Insulation op Batibouw Hal 5 Stand 311.

Terug naar overzicht

Batibouw heeft plaats in Brussels Expo van donderdag 25 februari tot zondag 6 maart. U vindt Recticel Insulation in hal 5, stand 311.

Recticel Insulation is veel meer dan alleen isolatie. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij u hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst. Om dit waar te maken zetten we in op een gemotiveerd team van ontwikkelaars. Onze uitgebreide R&D-afdeling streeft ernaar om telkens opnieuw het comfort te optimaliseren.

Hebt u nog vragen over de isolatie van uw woning? Aarzel dan niet om ons team te contacteren. Als isolatie-expert helpen we u verder bij technische vragen. We geven u ook graag advies over materialen, plaatsing, prijzen, premies en uw oplossing op maat.

Stel nu uw vraag aan het Recticel i-team:

Op Batibouw ontdekt u ook meer over de isolatie van de toekomst en onze nieuwste isolatieoplossingen. Zo zijn er L-Ments zelfdragende en isolerende dakelementen.
L-Ments speelt in op de trend om betaalbaar te wonen dankzij de snelle en eenvoudige montage. De lagere energiefactuur, die krijgen de bewoners erbovenop.

Lees zeker ook onze informatiekrant, Inside Information, met het antwoord op elke isolatievraag.
Recticel Inside Information 6 krant 

Print Send to friend