Nieuws

 • woe 22 februari 2017

  Xentro® technology breekt records voor PU-hardschuim

  PU met een uitzonderlijke isolatiewaarde: maak kennis met Xentro® technology. Recticel keerde terug naar de oorsprong van PU-hardschuim en optimaliseerde de celstructuur en celgeometrie. De nieuwste Xentro® gebaseerde PU-generatie kwam...

 • woe 15 februari 2017

  Voorloperslabel ‘ik BENOveer’

  Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie, reikte aan Recticel Insulation in oktober 2016 als één van de eersten het voorloperslabel ‘ik BENOveer’ uit. Omdat we u stimuleren om te ‘BENOveren’:
  beter te renoveren. In een logische volgorde en met ambitieuze vermindering van...

 • woe 25 januari 2017

  U weet dat Recticel Insulation alles in het werk stelt om uw comfort te garanderen en actief naar oplossingen zoekt, ook voor morgen. Wij zetten dan ook hard in op nieuwe en verbeterde isolatieoplossingen. Zo willen we u hét antwoord bieden op elke isolatievraag en samen met u bouwen aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

  Ontdek...

 • din 20 december 2016

  GRATIS TOEGANGSKAART BOUW & RENO
  Via deze link kunt u registreren voor een gratis toegangskaart, aangeboden door Recticel Insulation. Deze verschaft u gratis toegang tot de bouw & reno beurs.

 • vrij 28 oktober 2016

  Vlaams minister van Energie Bart Tommelein gaf op de bis-beurs in Gent het startschot voor de informatiecampagne van de Vlaamse overheid, zowel voor particulieren als voor professionelen in de bouwsector. Hier ontving Recticel Insulation, samen met enkele andere industriële partners, het 'ik BENOVeer' voorloperslabel uit handen van minister...

 • maa 17 oktober 2016

  Kom ontdekken hoe Recticel Insulation het u gemakkelijk maakt:
  met kwalitatieve totaaloplossingen voor het comfort van uw klanten
  met service en advies voor uw comfort
  met documentaties die indruk maken
  met praktische websites en online tools voor meer comfort voor elke geïnteresseerde. 

Print Send to friend