Rectivent onderdakfolie

Rectivent onderdakfolie wordt toegepast in combinatie met Powerroof dakisolatie, waardoor het ganse systeem waterdicht is, met bijgevolg een hogere winddichtheid.

Download hier de technische fiche
PDF (200kb)
Rectivent      

Recticel Insulation heeft het unieke Powerroof systeem voor hellende daken ontwikkeld. Hierbij wordt de isolatie als een doorlopend schild op de dakstructuur geplaatst. De isolatieplaten hebben een perfect aansluitende tand- en groefverbinding waardoor een nog betere thermische performantie verkregen wordt.

 

In combinatie met de Rectivent onderdakfolie wordt het ganse systeem bovendien volledig winddicht gemaakt. Dankzij Rectivent zijn de dakstructuur en de Powerroof dakisolatie beschermd. Samen bieden Powerroof dakisolatie en Rectivent onderdakfolie een duurzame oplossing voor elk hellend dak.

 

 • Rectivent onderdakfolie is water- en winddicht. Binnendringende regen of stuifsneeuw wordt via de onderdakfolie opgevangen en afgevoerd naar de dakgoot.
   
 • Onder het onderdak kunnen geen turbulenties ontstaan door de wind die de Powerroof isolatie negatief zouden kunnen beïnvloeden.
   
 • Rectivent is bovendien ook dampdoorlatend: deze onderdakfolie voert waterdamp die van binnen komt af naar buiten.

 

 • De plaatsing van Rectivent in combinatie met Powerroof gebeurt uiterst vlot. De folie is licht en vlot hanteerbaar en gemakkelijk te versnijden. Voor de aannemer voor dakwerken is het dus bijzonder praktisch om mee te werken.
   
 • Tenslotte is Rectivent ook goed bestand tegen veroudering, zodat de dakisolatie en dakstructuur jaar na jaar beschermd blijft.
       Rectivent

 

Technische Fiche Rectivent

Print Send to friend